Poobies.be > Papiersoorten | Keuze uit verschillende mooie types papier | POOBIES.BE

Ontdek onze 4 mooie papiersoorten

Bij veel van onze kaartjes kun je zelf voor de papiersoort kiezen. We laten ze op deze pagina aan je zien. Wist je dit: als je een proefdrukje bestelt, sturen we je voorbeelden van al onze papiersoorten op, zodat je ze in het echt kunt zien. Dit geldt niet voor foliekaartjes, omdat we deze standaard op coated karton aanbieden. Wil je horen welke papiersoort wij adviseren voor jouw kaartje, of heb je andere vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Ontdek onze papiersoorten: natuurkarton, fotokaart, Oud-Hollands en parelmoer:

Natuurkarton

Dit is de meestgekozen papiersoort. Een stevige en matte papiersoort, mooi voor dubbelgevouwen kaartjes.

Fotokaart

Stel je een ansichtkaart voor en je hebt een goed beeld van de papiersoort fotokaart: de voorkant heeft hoogglans. Erg geschikt voor kaarten met foto.

Luxe papiersoorten

We zijn trots op onze twee luxepapiersoorten. We rekenen hier een kleine toeslag van €0,10 tot €0,40 voor, afhankelijk van de grootte van je kaart. In onze prijscalculator kun je uitrekenen hoeveel je kaartjes gaan kosten. Je ziet meteen welke stapelkorting we rekenen.

Oud-Hollands

Oud-Hollands papier is onze populairste luxepapiersoort. De kleur is off-white (de kleuren worden hier iets warmer door) en het papier bevat een prachtige structuur. 

Parelmoer

Een bijzondere, chique papiersoort met een glinstering. Hierdoor worden de kleuren op je kaartje wat intenser.

 

Papiersoort foliecollectie

Coated karton

Onze kaarten met goudfolie, zilverfolie en koperfolie drukken we op coated karton. Dit is een mooie gladde, stevige, 300 grams papiersoort met aan beide kanten een silk toplaag, waardoor het folie mooi op de kaart komt te liggen.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: