Veelgestelde vragen

 • Poobies is de enige website  met alle kaartjes onder één dak. Voor elk bijzonder moment het perfecte kaartje. Poobies is een Nederlands bedrijf dat al meer dan 13 jaar actief is binnen het segment gelegenheidskaarten. Met een uniek concept, hoge kwaliteit drukwerk en een eigen helpdesk voor gebruikers, is Poobies uitgegroeid tot een van de marktleiders in Europa. Je kunt een kant-en-klare kaart uit één van de collecties uitzoeken óf je kaartje heel eenvoudig zelf ontwerpen. Aan jou de keus!

 • Het begon allemaal jaren geleden, na een behoorlijke zoektocht naar dat ene unieke geboortekaartje. We belandde bij een designer, maar vonden uiteindelijk dat deze markt niet goed werd bediend. Zo ontstond Poobies. Deze naam ontstond vanuit de eerste behoefte van ons: een geboortekaartje. Je bent trots op je kindje… Proud of our babies. Poobies! We zijn gestart met unieke geboortekaartjes, maar inmiddels bieden wij een breed scala aan gelegenheidskaartjes.

 • Bij Poobies kies je een kant-en-klare kaart die we voor je aanpassen óf je ontwerpt een kaartje heel eenvoudig zelf met de handige online tool. Verras de ontvanger(s)!

 • Poobies heeft een aantal USP's (= Unique Selling Point). Wij staan hiervoor en dit onderscheid ons van al die andere aanbieders.

  24 uurs levering

  Het grootste gedeelte van ons assortiment betreft geen voorraadproduct, maar moet nog worden gemaakt. Dit betekent niet dat het dagen duurt voordat je je order kan verwachten. Sterker nog, een groot gedeelte van ons assortiment kan op dezelfde dag ter post.Wanneer er voor 12:00 uur wordt besteld is het de volgende bezorg dag in huis. Poobies heeft de productie in eigen beheer en zit er letterlijk bovenop. Dit betekent dat wij goed meekijken en zorgen dat alles netjes op de post gaat. En heb je iets later besteld, maar wil je het zo snel mogelijk in huis? Neem dan even contact met ons op en daag ons uit. Soms gaan wij voor het onmogelijke en zorgen we ervoor dat het toch lukt. Vinden we leuk :-).

  Makkelijke opmaaktool

  Ruim 12 jaar geleden zag de wereld er anders uit. Poobies was één van de eerste partijen met een online opmaaktool en mensen wisten ons snel te vinden. Maar er kwamen ook verzoekjes binnen. Kan dit anders of is het niet makkelijker wanneer het zo ook kan? De afgelopen jaren is er flink aan onze tool gesleuteld met maar één doel… Een omgeving creëren waarin je gemakkelijk je kaart kan opmaken. Wanneer wij opa of oma een tablet onder de neus schuiven, dan moeten ze bij wijze van spreken zelf hun uitnodiging kunnen maken. Maar een dochter van 6 kan je ook verbazen kunnen we je uit eigen bron verklappen. Ons doel is dus dat iedereen, van jong tot oud, gemakkelijk een kaartje of een leuke gift zelf kan personaliseren.

  O ja... heb je nog een tip? Dan horen wij dit graag, want we willen niet stilzitten.

  Tot 15% korting

  Wij realiseren ons heel goed dat kaartjes behoorlijk prijzig zijn. En dat het leven al duur genoeg is. Daarom biedt Poobies standaard 10% korting op de collectiekaarten. Maar bij de POD kaarten gaan we nog een stuk verder en geven we tot 15% weg! En we leveren absoluut niet in op kwaliteit. Poobies staat voor haar kwaliteit en deze bevestiging krijgen wij ook terug van onze klanten. Zo zie je dat kwaliteit en een scherpe prijs prima samen kunnen gaan!

  Meer dan 400.000 tevreden klanten

  Uiteindelijk willen we maar één ding… tevreden klanten. En dat bereiken we door kwaliteit producten te leveren. Mooie kaartjes, verrassende giftproducten en stickers en canvas van de beste materialen. Wat is er leuker dan een klant die na een aantal dagen opbelt met de melding dat zij heel blij is met de geboortekaartjes en leuke reacties ontvangt. Ook plaatsten bijna 4.000 mensen een review met een gemiddeld rapportcijfer van een dikke 9. Dit kun je zelf ook uiteraard zien op https://www.ekomi.nl/klantenmeningen-poobiesnl.html.

  En ja, er gaat ook wel eens wat fout. We blijven tenslotte mensen, maar we lossen het dan echt voor je op. Snel en correct.

 • Heb je een vraag, neem dan gerust contact met ons op.

  Email: Als je een e-mail stuurt naar info@poobies.be ontvang je binnen één werkdag antwoord.

  Telefoon: Wij zijn op iedere werkdag bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur via 078 48 1196

  Adres: Poobies is gevestigd op de Woudenbergseweg 21, 3707 HW Zeist 

  Poobies is onderdeel van Concepten Carrousel B.V. (KvK: 52880133)

 • Poobies streeft ernaar om op werkdagen binnen 3 uur inkomende mail te beantwoorden.

 • Poobies hecht veel waarde aan kwaliteit en dat zie je terug in de kaarten. Je ontwerp wordt full colour gedrukt op mooi FSC gecertificeerd kwaliteitspapier en alle kaartjes worden voor verzending nog een keer handmatig gecontroleerd. Als de kaarten klaar zijn, dan worden ze verstuurd in een stevige verpakking zodat ze in perfecte staat bij je worden afgeleverd. Precies zoals 't hoort!

 • Heb je een beetje hulp nodig of heb je een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice. Dat kan via e-mail of telefoon en je wordt tijdens kantooruren meteen geholpen door één van onze medewerkers. Die weten (bijna) alles en zijn ook nog eens hartstikke aardig! En gaat er hier toch een keer iets mis, dan biedt Poobies als enige kaartensite een échte 100% tevredenheidsgarantie. Dat betekent nieuwe kaarten of je geld terug, zonder discussie!

 • Heb je je kaarten ontvangen, maar ben je niet tevreden? Dan lossen we dat voor je op!

  Stuur een mail met je klacht en wanneer mogelijk ondersteunende foto’s. Wij nemen binnen 4 uur contact met je op en gaan kijken hoe we je kunnen helpen.

 • Bij Poobies vind je bekende collecties als Belarto en Buromac. Je kiest een kaart, geeft je tekst op en Poobies regelt de rest. Lekker makkelijk! Je kunt de collecties online bekijken en gratis modelkaarten aanvragen. Lees meer onder het kopje kant-en-klare kaarten.

 • Zelf een kaartje ontwerpen is bij Poobies heel eenvoudig en vooral hartstikke leuk. Op de homepage vind je hiervoor de optie 'Zelf een kaartje maken'. Je kiest een kaartvorm en gaat direct aan de slag. Voor alle thema's vind je de mooiste achtergronden, kaders en illustraties waarmee je in een handomdraai een super origineel kaartje maakt. Hip of klassiek, stoer of juist lief, bij Poobies kan het allemaal! En je kunt natuurlijk ook je eigen foto's gebruiken, dat maakt je kaartje extra persoonlijk.

 • Internet is gemakkelijk maar heeft ook zo zijn nadelen. Je kan bijvoorbeeld niet even door een boek bladeren met kaarten. Bij Poobies is het daarom mogelijk om één gratis modelkaart aan te vragen. Je kan er uiteraard meer bestellen. Je betaalt dan slechts 2 euro per kaartje. Ga je zelf een kaartje maken bij Poobies? Dan kun je gratis een proefdruk van je eigen ontwerp bestellen. Vanaf het tweede kaartje betaal je 2 euro per kaartje.

  Wel zo fijn!

 • Een proefdruk van je ontwerp of een modelkaart kun je vanaf 1 stuks bestellen. Voor enveloppen en een set kaarten geldt een minimum bestelhoeveelheid van 2 stuks.

 • Bij kant-en-klare geboortekaartjes kun je tijdens het bestellen van de kaarten aangeven dat je de enveloppen eerder wilt ontvangen. Bijvoorbeeld om alvast de enveloppen te schrijven, wel zo makkelijk. Wanneer je een kaartje van zowel een meisje als een jongen bestelt, worden de enveloppen niet vooraf gestuurd, maar tegelijkertijd met de uiteindelijke kaarten (kleur van de envelop kan namelijk afwijken).

  Ga je zelf een kaartje ontwerpen, dan kun je de enveloppen op ieder gewenst moment vooraf bestellen.

 • Een account aanmaken bij Poobies is heel eenvoudig. Klik bovenaan de pagina op Login en vul je naam en e-mailadres in. Nadat je een wachtwoord hebt gekozen is je account actief. Je kunt overigens ook tijdens het ontwerpen, opslaan of bestellen van je kaartje nog een account aanmaken. Een account is bij Poobies gratis en geheel vrijblijvend!

 • Als je kiest voor een kant-en-klare kaart, dan heb je een account nodig voor het opgeven van je tekst. Ook de leesproeven worden door Poobies in je account gezet. Je kunt dan via iedere PC of laptop de opmaak van je kaartje controleren en eventueel wijzigingen aan ons doorgeven.

  Heb je zelf een kaartje gemaakt bij Poobies, dan kun je met een account via iedere PC of laptop kaartjes opslaan, bewerken en bestellen. Zelfgemaakte kaartjes kun je ook zonder account bestellen, maar dan wordt je ontwerp niet bewaard.

 • Als je inlogt op de Poobies website, dan kun je bij je Persoonlijke gegevens zelf onderdelen wijzigen. Wil je je account opheffen, neem dan even contact op met Poobies. Is je account eenmaal opgeheven, dan kun je opgeslagen ontwerpen en/of uploads nooit meer opvragen of gebruiken.

 • Voor het correct verzenden van je bestelling heeft Poobies een aantal persoonlijke gegevens van je nodig. Poobies gaat heel zorgvuldig met deze gegevens om en verstrekt deze niet aan derden. Financiële gegevens die je opgeeft tijdens het betalen lopen altijd via beveiligde pagina's en worden slechts eenmalig gebruikt voor het verwerken van je bestelling.

 • Bij Poobies kun je online betalen met Credit Card en PayPal of door het aankoopbedrag rechtstreeks over te maken.

  Voor een succesvolle afhandeling van je betaling volg je de instructies op het scherm. Nadat de betaling is afgerond ontvang je direct een e-mail met de bevestiging dat je betaling is gelukt en dat je bestelling in behandeling wordt genomen.

  Ook is het mogelijk om handmatig de betaling over te schrijven. Houdt hierbij rekening van een vertraging in de doorlooptijd van uw productie. Deze zal pas in behandeling worden genomen wanneer de betaling ontvangen is.

 • Je kunt de status van je betaling terugvinden in je "Bestelgeschiedenis" onder "Mijn Poobies". Klik hiervoor links op het ordernummer. Zie je hier de melding "wacht op betaling" staan, dan is er waarschijnlijk iets misgegaan. Om de betaling nogmaals uit te voeren klik je op "betalen". Je wordt dan teruggeleid naar de betaalpagina en je kunt hier eventueel ook een andere betaalmethode kiezen. Mocht je toch nog problemen ondervinden in het betaalproces, neem dan contact op met Poobies.

 • Soms geeft Poobies kortingscodes weg bij acties van bijvoorbeeld bladen of winkels. Wanneer je zo'n kortingscode hebt, kun je deze invullen in het daarvoor bestemde vakje in de winkelwagen. Als je vervolgens op "Pas korting toe" klikt, dan wordt het kortingsbedrag direct op het totaalbedrag in mindering gebracht.

 • Bij Poobies kun je een bestelling ook betalen door het aankoopbedrag over te maken. Je bestelling wordt verwerkt nadat het aankoopbedrag door Poobies is ontvangen.

  Let op! Omdat deze betaalwijze handmatig verwerkt moet worden, kan ontvangst van je bestelling enkele dagen langer duren dan aangegeven.

  Sparkles BV

  Bankrekeningnummer: NL55 RABO 0308 2576 93

  Bedrag: € 

  Onder vermelding van het ordernummer: P******

 • Het betalingsverkeer tussen Poobies en haar klanten is uitbesteed aan OGONE en PAYPAL, de grootste internet payment services van Europa. Je betaling loopt altijd via beveiligde pagina's en financiële gegevens worden slechts eenmalig gebruikt voor het verwerken van je bestelling. Betalen via internet gaat bij Poobies dus snel en vooral... veilig!

 • Een set kaarten tot 25 stuks en een proefdruk of modelkaart wordt als briefpost verzonden.

  Bestellingen vanaf 25 kaarten worden via een pakketservice verstuurd. Deze vorm van bezorging kan gedurende de hele dag plaatsvinden en is middels trace&trace te volgen. Je ontvangt van Postnl / Poobies een email met de trace & trace inclusief verwachting met tijdsvenster.

  Wanneer er niemand thuis is, dan heeft Post.nl de opdracht meegekregen om een poging te doen om het pakket bij de directe buren af te leveren.

 • Als bezorgadres wordt standaard het adres gebruikt uit je "Persoonlijke gegevens". Wil je een ander bezorgadres, dan kun je dit tijdens het bestellen aangeven. De bezorging van een set kaarten vanaf 25 stuks en/of enveloppen kan plaatsvinden gedurende de hele dag. Het kan dus best handig zijn om bijvoorbeeld het adres van je werk op te geven in plaats van je privé adres.

 • Heb je zelf een kaartje gemaakt bij Poobies, dan worden ze na het plaatsen van je bestelling direct gedrukt en naar je opgestuurd. Kant-en-klare kaarten worden pas gedrukt nadat je de tekst hebt opgegeven én de leesproef hebt goedgekeurd. Doe je dit op maandag t/m vrijdag vóór 12:00 uur, dan worden je kaartjes nog dezelfde dag gedrukt en verstuurd. Je hebt je bestelling dan in 1 tot 2 werkdagen in huis. Plaats je een bestelling tussen vrijdagmiddag 12:00 uur en maandagmiddag 12:00 uur, dan worden je kaartjes maandag gedrukt en naar je verstuurd. Je ontvangt je bestelling dan op dinsdag / woensdag.

  De post garandeert dat ruim 95% van alle postzendingen op tijd wordt bezorgd. De bezorgtijd is daarom bedoeld als indicatie en niet als garantie.

  Wanneer het een pakket zending betreft, dan stuurt Poobies een track&trace nummer zodat het pakket gevolgd kan worden.

 • Oké… bij Poobies ben je dus aan het juiste adres voor de bekende kaartenmerken, zoals Belarto en Buromac.

  En je geniet van extra korting ten opzichte van andere partijen. Dit komt omdat wij actief zijn in 12 landen en van schaalvoordeel genieten. Dit voordeel bieden wij je graag aan.

 • Omdat het fijn is om vooraf te kunnen zien hoe een kaart er in het écht uit ziet, kun je bij Poobies gratis modelkaarten aanvragen. Zo kun je thuis op je gemak het ontwerp en de kwaliteit beoordelen.

  Het eerste modelkaartje is gratis, maar je mag er natuurlijk altijd meer bestellen. Vanaf de tweede kaart betaal je hiervoor € 2,00 per stuk. De gekozen modelkaarten worden binnen twee werkdagen naar je opgestuurd.

 • Als je een keuze hebt gemaakt, dan kun je het gewenste aantal kaarten bestellen via de Poobies website. Ze worden dan voor je gereserveerd zodat je zeker weet dat je kaarten op voorraad zijn en dat we ze snel kunnen leveren wanneer jij ze nodig hebt. Bijpassende enveloppen worden automatisch meegeleverd en ze zijn altijd bij de prijs inbegrepen.
  Heb je geboortekaartjes nodig, maar weet je nog niet of het een jongen of een meisje wordt? Dan kun je bij Poobies voor beide opties een set kaartjes bestellen, terwijl je er maar één hoeft af te rekenen. Als er een prijsverschil zit tussen de twee kaartjes betaal je de versie met de hoogste prijs. Blijkt achteraf dat je de goedkopere versie nodig hebt, dan wordt het verschil naar je teruggestort.

  Wij hebben de kant-en-klare kaarten niet op voorraad dus wij moeten deze bij de leverancier bestellen. Voor 12:00 uur bestellen betekent dat wij de eerst volgende werkdag de kaarten in huis hebben. In theorie kunnen wij vanaf dat moment, na je akkoord, gaan drukken en dan heb je de kaartjes de volgende dag in huis.

  De snelste doorlooptijd van kant-en-klare kaartjes vanaf het moment van bestellen voor 12:00 uur is dus 48 uur.

 • Nadat je een set kaarten hebt besteld, stuur je ons de tekst die op het kaartje moet komen. Dit gaat heel eenvoudig via je Poobies account. Onder “Mijn ontwerpen” staat je kaartje met de boodschap “tekst kaart aanleveren”. Hier vind je het scherm waar je de tekst kunt opgeven en eventueel begeleidende opmerkingen kunt plaatsen. Je kiest hier ook een lettertype en tekstkleur. Als je op “Verstuur bericht” klikt, dan gaat één van onze professionele ontwerpers aan de slag om je kaartje op te maken. Dit is gratis en binnen twee dagen ontvang je een digitale leesproef (je kaartje inclusief je eigen tekst). Dat is hartstikke leuk om te zien en vooral erg handig om alles goed te kunnen controleren. Ben je nog niet helemaal tevreden? Geef dan op dezelfde manier via “Mijn ontwerpen” de wijzigingen aan ons door en wij passen je kaartje meteen weer aan. Net zolang tot alles precies is zoals jij het wilt!

  Heb je een geboortekaartje gekozen en heb je een jongenskaart als een meisjeskaart besteld, dan worden beide versies gratis voor je opgemaakt.

  Helemaal tevreden over het resultaat? Laat de leesproef dan gewoon in je account staan zonder een drukopdracht te geven. Als je kleintje is geboren, stuur je ons nog de geboortedatum en eventueel lengte en gewicht. Hiermee passen we de tekst van je kaartje direct aan. Kijk alles nog een keer goed na, geef een akkoord op de leesproef en wij gaan meteen aan de slag om je kaartjes te drukken en naar je op te sturen.

 • Wanneer de tekst op je kaartje helemaal goed én compleet is, geef je een akkoord op de leesproef en worden je kaartjes door ons gedrukt en naar je opgestuurd. Je kaartjes worden pas gedrukt nadat je een akkoord hebt gegeven op de leesproef. Doe je dit op maandag t/m vrijdag vóór 12:00 uur, dan worden je kaarten nog dezelfde dag gedrukt en verstuurd. Je hebt je bestelling dan de volgende werkdag in huis. Geef je akkoord op de tekst tussen vrijdagmiddag 12:00 uur en maandagmiddag 12:00 uur, dan worden je kaartjes maandag gedrukt en naar je verstuurd. Je ontvangt je bestelling dan in de loop van dinsdag.

 • Een set kaarten tot 25 stuks of een modelkaart wordt als briefpost verzonden. Een bestelling vanaf 25 kaarten wordt verstuurd via een pakketservice. Deze vorm van bezorging kan gedurende de hele dag plaatsvinden en er moet worden getekend voor ontvangst. Zorg dus dat er iemand thuis is of geef voor de bezorging een ander adres op. Dit kan je werkadres zijn of bijvoorbeeld het adres van je buren.

 • Zelf een kaartje ontwerpen is bij Poobies heel eenvoudig en vooral heel leuk. Op de homepage vind je hiervoor de optie 'Zelf een kaartje maken'. Je kiest een kaartvorm en gaat direct aan de slag. Voor alle thema's vind je de mooiste achtergronden, kaders en illustraties waarmee je in een handomdraai een super origineel kaartje maakt. Hip of klassiek, stoer of juist lief, bij Poobies kan het allemaal! En je kunt natuurlijk ook je eigen foto's gebruiken, dat maakt je kaartje nog eens extra persoonlijk.

  Voor degene die een beetje op weg geholpen wilt worden met het maken van een kaartje, heeft Poobies een ruime collectie voorbeeldkaarten. Leuk als inspiratie en je kunt ze meteen gebruiken als basis voor je eigen ontwerp.

 • Bij Poobies kun je een onbeperkt aantal ontwerpen opslaan in je eigen account. Handig als je veel inspiratie hebt! Het aanmaken van een account is gratis en geheel vrijblijvend. En heb je een ontwerp opgeslagen, dan kun je die vanaf iedere PC bekijken, bewerken en/of bestellen.

 • Voordat je een kaartbestelling plaatst is het verstandig om hier eerst een proefdruk van te bestellen. Zo kun je thuis op je gemak het ontwerp en de kwaliteit beoordelen en weet je zeker dat je kaartje precies zo wordt als jij het wilt. Nog niet helemaal klaar of tevreden? Bij Poobies kun je een kaartje altijd aanpassen of bijvoorbeeld kiezen voor een ander formaat. Je eerste proefdruk is helemaal gratis, maar je mag er natuurlijk altijd meer bestellen. Voor een volgende proefdruk betaal je € 2,00 (inclusief verzendkosten).

 • Waar je vaak niet direct over nadenkt, is welke papiersoort het beste bij jouw kaart zou passen. Bij Poobies zijn meerdere papiersoorten en afwerkingen mogelijk welke elk een eigen uitstraling geven aan de kaart.

  Houtvrij offset (HVO) wit papier is de meest voorkomende papiersoort. Een aanrader als je voor een wat steviger kaartje gaat. Het is mooi, 340 grams kwaliteitspapier. En het mooie ervan is, dat gevouwen kaartjes niet kromtrekken als ze neer worden gezet. Goed, mooi en degelijk papier dus.

  Wil je je kaartje een glanslaagje meegeven, dan is lamineren een goede optie. Het maakt sowieso je kaartje direct een stuk steviger. Het lamineerlaagje laat niet alleen het kaartje zelf glanzen, ook foto’s en kleuren worden nog mooier en intenser. Dus, als jouw ontwerp één of meerdere foto’s bevat, dan is lamineren misschien wel iets om over na te denken.

  Glanzen, dat doet ook metallic papier. Maar dan zit het glanzen meer in het metaaleffect dat in het papier zit. Als je het papier in het juiste licht houdt, komt er een prachtige, subtiele glinstering naar voren. Het papier krijgt hierdoor ook een zachte parelmoerkleur, denk aan de binnenkant van een schelpje: niet geheel wit, maar met een bijzonder effect. Door dit effect drukt deze papiersoort wel een behoorlijke stempel op het ontwerp van de kaart, iets om rekening mee te houden. Als jij gaat voor een hippe, moderne kaart dan is metallic een goede keuze. Het versterkt het eigentijdse karakter van je kaart en doet nét even wat luxer aan.

  En tenslotte kun je ook nog kiezen voor linnenpapier. Een mooie en chique papiersoort waarbij de structuur zorgt voor een heel bijzonder effect. Het papier is net als linnen; fijn en geraffineerd. Kies jij bij jouw ontwerp voor lichte achtergronden, dan zorgt het linnenpapier voor een mooi en subtiel effect.

 • Een set kaarten tot 25 stuks of een proefdruk van je eigen ontwerp wordt als briefpost verzonden. Een bestelling vanaf 25 kaarten wordt verstuurd via een pakketservice. Deze vorm van bezorging kan gedurende de hele dag plaatsvinden en er moet worden getekend voor ontvangst. Zorg dus dat er iemand thuis is of geef voor de bezorging een ander adres op (bijv. werkadres of buren).

  Plaats je een bestelling op maandag t/m vrijdag vóór 12:00 uur, dan worden je kaarten nog dezelfde dag gedrukt en verstuurd. Je hebt je bestelling dan de volgende dag in huis. Plaats je een bestelling tussen vrijdagmiddag 12:00 uur en maandagmiddag 12:00 uur, dan worden je kaartjes maandag gedrukt en naar je verstuurd. Je ontvangt je bestelling dan op dinsdag.

  • Op alle kaarten krijg je direct 15% korting.
  • De prijzen van kant-en-klare kaarten zijn inclusief envelop.
  • Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
 • Hoe fijn is het om eerst een voorbeeld fysiek te ontvangen voordat je de definitieve order besteld.

  Betreft het een kaartje uit de collecties? Het eerste modelkaartje is gratis. Wil je er meer dan betaal je vanaf het tweede kaartje € 2,00 per stuk.

  Of heb je zelf een kaartje ontworpen met onze editor? De eerste proef is gratis. Vanaf de tweede proefdruk betaal je € 2,00 per stuk.

 • De kant-en-klare kaarten hebben allemaal een eigen vaste lage prijs. Klik op een kaart om de juiste prijs te zien.
  Naast de kaartprijs betaal je voor kant-en-klare kaartjes ook drukkosten. Enkelzijdig drukken kost, ongeacht het aantal, € 55. Voor dubbelzijdig drukken is dit € 75. Bij de collecties van Poobies en Geboortemix zijn de drukkosten teruggebracht naar € 25,-, omdat dit proces iets anders loopt.
  Zwart is de standaard tekstkleur. Voor het drukken van tekst in kleur betaal je een toeslag van € 20.
  Wil je dezelfde kaart bestellen in meerdere tekstversies, dan betaal je per tekstwissel € 25.

 • PRIJZEN ZELFGEMAAKTE KAARTJES

  Voor een actueel overzicht, klik dan hier.

 • VOORWAARDEN
  VERKOOPVOORWAARDEN

  Artikel 1. Toepasselijkheid
  1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Poobies zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden deze Algemene Verkoopvoorwaarden (hierna: Voorwaarden) van toepassing.
  1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat je de toepasselijkheid van deze Voorwaarden aanvaardt.
  1.3 Van het in deze Voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven.
  1.4 Alle rechten en aanspraken, zoals in deze Voorwaarden en in eventuele nadere overeenkomsten ten behoeve van Poobies worden bedongen, worden evenzeer bedongen ten behoeve van door Poobies ingeschakelde tussenpersonen en andere derden.

  Artikel 2. Prijzen / betalingen
  2.1 De prijzen voor de aangeboden produkten en diensten zijn vermeld inclusief BTW. Voor landen buiten de EU geldt een BTW percentage van 0%.
  2.2 Betaling zal plaatsvinden voordat een bestelling verzonden wordt. Je geeft hierbij toestemming voor alle handelingen die nodig zijn om betaling plaats te laten vinden volgens de door jezelf gekozen betalingswijze.
  2.3 Poobies heeft de uitvoering van betalingen uitbesteed aan ABNAMRO, VISA, EUROCARD-MASTERCARD, OGONE en PAYPAL. Poobies kan niet aansprakelijk worden gehouden voor fouten, anders dan op grond van onverschuldigde betaling of ongerechtvaardigde verrijking, in de uitvoering van de betaalopdracht.

  Artikel 3. Levering / reclames / aansprakelijkheid
  3.1 Poobies streeft er naar om de bestelde artikelen, na acceptatie van je bestelling, binnen het door Poobies opgegeven aantal werkdagen, te bezorgen. De levertijd geldt echter als indicatie en niet als zogeheten fatale termijn. Aan de genoemde levertijd kunnen geen rechten worden ontleend.
  3.2 Overschrijding van enige leveringstermijn geeft je geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht je bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat je de overeenkomst in stand laat. Je bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren danwel de overeenkomst te ontbinden voorzover dat noodzakelijk is.
  3.3 Bij aflevering van een bestelling heb je de verplichting om te onderzoeken of de afgeleverde produkten aan de overeenkomst beantwoorden.
  3.4 Indien is aangetoond dat de produkten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft Poobies de keuze de betreffende produkten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe produkten danwel de factuurwaarde daarvan te restitueren.

  Artikel 4. Bestellingen / communicatie
  4.1 Voor misverstaan, verminkingen, vertragingen of niet behoorlijk overkomen van produktweergave, bestellingen en/of mededelingen ten gevolge van het gebruik van internet of enig ander communicatiemiddel in het verkeer tussen Poobies en haar klanten, dan wel tussen Poobies en derden, voor zover betrekking hebbend op de relatie tussen Poobies en haar klanten, is Poobies niet aansprakelijk, tenzij en voorzover sprake mocht zijn van opzet of grove schuld van Poobies.

  Artikel 5. Overmacht
  5.1 Onverminderd de overige aan haar toekomende rechten, heeft Poobies ingeval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van een bestelling op te schorten, danwel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, zulks door dit schriftelijk of per email mede te delen en zulks zonder dat Poobies gehouden is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.
  5.2 Onder overmacht wordt verstaan iedere tekortkoming welke niet aan Poobies kan worden toegerekend, omdat zij niet te wijten is aan haar schuld noch krachtens de wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor haar rekening komt.

  Artikel 6. Intellectuele eigendomsrechten
  6.1 Niets van deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, zonder schriftelijke toestemming van Poobies.

  Artikel 7. Diversen
  7.1 Indien je aan Poobies opgave doet van een afleveradres, is Poobies gerechtigd alle bestellingen naar dat afleveradres te verzenden. Zolang Poobies geen bericht heeft ontvangen voor wijziging van afleveradres, worden de bestellingen afgeleverd op het laatst bij Poobies bekende afleveradres.
  7.2 Wanneer door Poobies gedurende korte of langere tijd al dan niet stilzwijgend afwijkingen van deze Voorwaarden zijn toegestaan, laat dat onverlet haar recht alsnog direkte en strikte naleving van deze Voorwaarden te eisen. Je kunt nimmer enig recht doen laten gelden op grond van het feit dat Poobies deze Voorwaarden soepel toepast.
  7.3 Indien een of meer van de bepalingen van deze Voorwaarden of enige andere overeenkomst met Poobies in strijd mochten zijn met enig toepasselijk rechtsvoorschrift, zal de betreffende bepaling komen te vervallen en zal deze worden vervangen door een door Poobies vast te stellen nieuwe rechtens toelaatbare vergelijkbare bepaling.
  7.4 Poobies tracht de produkten zo waarheidsgetrouw als mogelijk op de internetsite weer te geven. Poobies is niet aansprakelijk voor een ondeugdelijke dan wel andere weergave op monitor van de klant. Afwijkingen kunnen in beginsel geen aanleiding zijn tot schadevergoeding en/of ontbinding.

  Artikel 8. Toepasselijk recht / bevoegd rechter
  8.1 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze Voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
  8.2 Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de arrondissements-rechtbank te Utrecht (Nederland).
  PRIVACY VERKLARING

  Voor het afrekenen en correct verzenden van je bestelling heeft Poobies een aantal persoonlijke gegevens van je nodig. Poobies gaat heel zorgvuldig met deze gegevens om en verstrekt deze niet aan derden. Het doorgeven van betaalgegevens gaat altijd via beveiligde pagina's.
  GEBRUIKSVOORWAARDEN

  Door het gebruik van deze site ga je akkoord met de volgende voorwaarden:
  Intellectueel eigendomsrecht
  De (intellectuele eigendoms-) rechten met betrekking tot de website, waaronder begrepen de teksten, afbeeldingen, vormgeving, databestanden, foto's en overig (stilstaand en/of bewegend) beeldmateriaal, geluidsmateriaal, formats, software, merken (inclusief domeinnamen) en overige materialen berusten bij Poobies of haar licentiegevers. De sites worden uitsluitend voor persoonlijk en niet commercieel gebruik ter beschikking gesteld. Dit betekent dat al het overig gebruik niet is toegestaan, tenzij daarvoor voorafgaande schriftelijke toestemming van Poobies is verkregen.
  In het geval een gebruiker via de Poobies website eigen beeldmateriaal upload, dan garandeert deze dat er geen inbreuk gemaakt wordt op rechten die derden kunnen doen gelden krachtens de Auteurswet 1912 of andere nationale, supranationale of internationale regelgeving op het gebied van het auteursrecht of het recht van de industriële eigendom dan wel het recht met betrekking tot de onrechtmatige daad. De gebruiker vrijwaart Poobies zowel in als buiten rechte voor alle aanspraken die derden krachtens evenbedoelde wet of regelgeving geldend kunnen maken.
  Aansprakelijkheid
  Er is uiterste zorg besteed aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van de informatie op deze site. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze site. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos functioneren van de website.
  Poobies mag deze website naar eigen inzicht en op ieder moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder aankondiging. Poobies is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.
  Poobies behoudt zich het recht voor om bezoekers de toestemming te ontzeggen de website te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan Poobies de toegang tot de website monitoren.

  IP ADRESSEN EN COOKIES

  De Poobies webserver verzamelt automatisch IP-adressen. Een IP-adres is een uniek nummer waarmee je computer op internet geïdentificeerd kan worden zodat gegevens, zoals internetpagina's, naar je computer kunnen worden verzonden. Daarnaast worden ze gebruikt voor het opstellen van analyses en rapportages.
  Bij bezoek of gebruik van de Poobies site kunnen er cookies op je computer geplaatst worden. Een cookie is een klein tekstbestandje. Poobies maakt gebruik van cookies om het navigeren op de website te vergemakkelijken, om ervoor te zorgen dat je direct kunt inloggen en om het gebruik van de site te analyseren. Ook kunnen cookies door Poobies worden gebruikt om klantgegevens te verzamelen, om informatie te verstrekken en om gerichte marketingactiviteiten uit te voeren. Je kunt je browser zo instellen, dat je een melding krijgt als een cookie wordt geplaatst of dat cookies zelfs worden geweigerd. In dat laatste geval kan het zijn dat je niet alle functies van de Poobies site kunt benutten.


Staat je vraag er niet bij?
Neem dan gerust contact met ons op per e-mail of telefoon en we helpen je graag verder.